Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića direktorka Fondacije "Novak Đoković", poznata je po veseloj naravi i da voli da sluša muziku i pleše.

Niko nije ostao ravnodušan na njeno veselo izdanje na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov kada je đuskala i pevala uz Milicu Pavlović, a sinoć smo ponovo mogli da je vidimo u "ulozi" pevačice.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Naime, Jelena se popela na binu i zajedno sa Željkom Samardžićem otpevala njegov veliki hit.

Naime, Željko Samardžić je održao seriju koncerata u Beogradu, a sinoć je imao i specijalnu gošću. 

Bračni par Đoković nikada nije krio koliko voli pesme Željka Samardžića, a priznali su i da nijedno njihovo slavlje ne može da prođe bez njegovih pesama. 

Foto: N. Fifić

 

 

Zato nije ni čudno što Jelena u jednom trenutku nije mogla da izdrži, jer ju je ponela atmosfera, pa se popela na scenu i pridružila grupi pratećih vokala dok je Željko izvodio pesmu "Kafanska pevačica".

 U jednostavnom aufitu koji se sastojao od bele bluze, farmerica i patika, Jelena je izašla na binu da iz zaista prvog reda prati svog omiljenog pevača.

– Urezaću njeno ime, daću zlatan sat, da je muško bila bi mi k'o rođeni brat – pevala je Jelena iz sveg glasa.

 

 

Kada je zapevala, usledio je ogroman aplauz, a koliko joj je ovo bio značajan trenutak, nije krila ni na društvenim mrežama. 

– Koliko ja volim ovog divnog čoveka. Moja omiljena pesma i privilegija da budem prateći vokal u prepunoj dvorani! Uvek predivna energija, veselje i ljubav – napisala je Jelena ispod videa koji je objavila na Instagramu, a odmah je usledio i Samardžićev odgovor.

– Moje je zadovoljstvo draga Jelena! Veliki pozdrav dragim Đokovićima! – poručio je pevač.

Foto: Instagram printskrin/zeljko_samardzic

 

 

Fotografiju iz bekstejdža Jelena je podelila na u okviru Instagram priča uz poruku: "Odrasla uz Vas, udala se uz Vas."

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".