Omiljeni porodični kviz je ispred malih ekrana okupio gledaoce koji su prisustvovali odmeravanju znanja između Arsenija Arsića i Alekse Stefanovića.

Oba takmičara su poznata po znanju i obožavaju ih gledaoci zbog njihovih ekspresnih i dominantnih pobeda. Ovaj put, u ovom sudaru titana je pobedio Aleksa. U okviru 157. ciklusa je konačan rezultat bio 317 prema 255.

Ova partija je zapala za oči prvenstveno navijačima. Naime, Arsenije igru skočko započinje kombinacijom "karo, karo, zvezda, zvezda". Aleksa nije ostao nem i kao osvedočeni navijač Crvene zvezde je započeo kombinacijom "herc, herc, zvezda, zvezda".

 

Na kraju partije, Arsenije je prokomentarisao pobedu protivnika i objasnio da je većinom sam kriv za takav rezultat.

- Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti - što su neki gledaoci prokomentarisali kao izliv sujete.

Arsenija je najverovatnije zabolelo ispadanje iz igre više nego što je bio spreman da prizna, a Aleksa je njegov naredni potez objavio na društvenim mrežama.

 

 

- Ko gubi, ima pravo da se ljuti -  ironično je prokomentarisao Stefanović uz objavu da ga je Arsenije blokirao na Tviteru.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".