Prema nezvaničnim informacijama, DŽonić je pripremao zločin oko šest meseci, a deo novca svojih rođaka sakrio je delom u dvorištu svog sina.

DŽonić je osumnjičen da je 26. septembra presreo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu i ćerku, nakon porodične posete Goranovoj majci u selu Moravac.

Foto: J. Ćosin

 

Sumnja se da je Goran poslednji ubijen kako bi rekao šifru i ključ od sefa u kome se nalazio novac. Postoje indicije da je ubica imao pomagača, a da je vozilo Đokića odvezao oko 10 kilometara od sela gde ga je zapalio, kao i skuter kojim je presreo porodicu.

Foto: MUP

 

Teren na kome je zapaljeno vozilo, kao i mesto gde su skrivena tela su ranije pripremljena, što je navelo policiju da sumnja da se radi o nekom ko je iz okoline mesta, zbog poznavanja terena.

Blic otkriva da je osumnjičeni Goran DŽonić prisustvovao sahrani, kao i da se držao zadnjih redova tokom opela, kako ne bi privlačio pažnju. Navodno je plakao i ponašao se kao ''zabrinuti rođak'' na sahrani, a zatim se kod kuće ponašao normalno.

Foto: J. Ćosin

 

Policija je pronašla novac zakopan u dvorištu DŽonićevog sina, a sumnja se da je osumnjičeni odmah nakon dela upravo tu zakopao deo novca. Policiji je pažnju privuklo, navodno, otplaćen dug od 10.000 evra ubrzo nakon smrti porodice Đokić.

SLUČAJ ĐOKIĆ: Foto galerija