Kako prenosi italijanski portal Fanpage.it, osuđenik je uspeo da pobegne iz bolnice u Kazerti, ali je na slobodi proveo svega nekoliko sati, jer su ga karabinijeri posle potrage uhapsili u blizini autobuske stanice.

- Muškarac poreklom iz Srbije dovezen je u bolnicu u Kazerti kako bi mu se ukazala medicinska pomoć, ali kada je ušao u hol zgrade on je uspeo da pobegao - piše italijanski portal i dodaje:

- NJegov nestanak je odmah registrovan i prijavljen policiji u Kazerti, koja je hitro reagovala i poslala dopis Kancelariji za opštu prevenciju i javnu pomoć.

Nakon prijave, postavljeni su kontrolni punktovi duž svi javnih puteva koje bi Srbin verovatno koristio za bekstvo.

- Inspektori su pretražili i parkove između železničke i autibuske stanice i iza žbunja su ugledali sakrivenog muškarca, koji je prema opisu ličion na begunca iz Srbije - prenose mediji i dodaju:

- Srbin je imao i zaštitnu masku na licu, a kada su policajci pokušali da ga legitimišu i privedu, pružao je otpor. Međutim, operativci su uspeli da ga savlađu i vraćen je u zatvor.

- On se nalazi iza rešetaka zbog krivičnih dela protiv imovine, jer je godinama pljačkao po Italiji - pišu italijanski mediji.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".