Od kada su krenuli da stvaraju svoju ljubavnu priču, par je bio spreman da sasluša jedno druga, da usvoji kritike i izađu u susret kada je to potrebno i daju podršku u teškim trenutcima. Dragan i Olga su roditelji dvoje dece, sina i ćerke. 

- Pele je moj najbolji kritičar - nedavno je kazala Olga, pa objasnila:

- Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: "Nije dobro..." Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti.

Foto: N. Fifić

 

Glumica je priznala da ipak nije ponekad sve u punom sjaju i idealno: 


- Ima momenata kada i meni popuste kočnice. Nisam uvek u stanju u tolikoj meri kritiku da istrpim. Tada umem svašta da kažem. Interesantno je, međutim, da ćak i kada se naljutim mene ljudi ne doživljavaju ozbiljno. Valjda je tako sa svim komičarima. Privatno oni nisu veliki veseljaci, tu se valljda komedija graniči sa nekom njihovom tugom.  "Eh kad bi znao kako mi je" rečenica je koju sam pre neki dan izgovorila kolegi Cveletu koji nije mogao da veruje koliko sam uverljiva bila u kadru.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".