Maja je radila u restoranu, a svojim prijateljicima u rijalitiju je ispričala kako se snašla u tom poslu:  

- Ti si morao da pešačiš 20 minuta do tog nekog mesta, da zapališ cigaru. Čula sam se sa nekim likom koji sređuje karte za Dubai, kazao mi je da ću ga dobiti na mejl. Imala sam para za početak tamo. Gde god se zaposliš tamo, posle 6 meseci dobijaš veću poziciju, moraš se namučiti - rekla je Maja.

- Rekao mi je da će mi dati 10.000 evra. Dođem kući i ono što mi je ostalo novca dam mami. Bilo mi je čudno biti kod njih tu opet. Mi smo se čuli, on je poslovan čovek, nikada se ne zna sa njim. Pogledam račun, nije mi ništa poslao, nije kao da ima manjka para. Prošlo je mesec dana, ja moram da radim. Meni je bio trip od tog života koji sam živela.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zadruga Official

 

-A nisam mogla da uđem u Dubai, moraš da platiš, tamo je sve pod kamerama. Ispunjavaš satima ta neka pitanja tamo. Pošalju mi na mejl sva pitanja, pa onda intervjui. Prijavila sam se za glupo mesto u restoranu, dobila sam posle bolju poziciju. Dobila sam svoj stan i prijavu, kao i hranu. Svaki dan 12 sati u štiklama, krvarile su mi noge - rekla je Maja.

(Espreso)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".