Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao neko ko je održao nekoliko velikih koncerata u svojoj dosadašnjoj karijeri, a pevačica se sada prisetila jednog od najvećih uspeha koji je doživela, te otkrila da joj nije stalo do toga da izbacuje pesme tek reda radi.

- Žurka koja je trajala tri sata, a bez jednog incidenta. Publika me je toliko držala da sam mogla i sedam sati da pevam. Dobra publika, dobar album, dobra pesma i rezultat mora da bude tu. Karijeru stvaraju pesme, ako promašite album tu je uvek neka pesma koja se istekne. Toliko hitova sam imala i pesama, da ne želim da spuštam standardne, bitan mi je kvalitet - kaže Ceca i dodaje:

Foto: Igor Marinković

 

- Poslednji album sam izbacila 2016. godine, ali od tada me nijedna nije pronašla, a da snimam nešto radi reda ne pada mi napamet. Mnogi misle da sam se ulenjila, ali zaista nije istina -  - rekla je pevačica u "Novom jutru".

Cecin koncert na Ušću bio je jedan od najposećenijih na svetu, o čemu govore i podaci koji su objavljeni u svetskim medijima.

- To su neki svetsko - evropski podaci... Tu sigurno nije nikakva malverzacija jer se svet ne bavi time, mene svet ni ne poznaje. Mene znaju u Bugarskoj i tu okolo, ja sam poznata na Balkanu i meni je to dovoljno -

Foto: ATA images

 

- Meni su putovanja naporna, ali nastupi nisu. Ja svoj posao mnogo volim, svi znaju da sam ja skoro iz pelena stala na scenu. Sa 14 godina sam stala pri put i zapevala, tako da mi je to sve u redu. Autom ne volim da putujem, bole me leđa, ukočim se, ne mogu da ustanem, jedva izađem. Možda je to i krštenica, ko zna - nasmejala se Ceca.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".