S obzirom na njegov nekonvencionalni način života, i specifičan karakter, za mnoge je iznenađenje da čuju da je Prele imao dve ćerke, iz vanbračnih zajednica sa dve različite žene.

Upravo to je svojevremeno istakla voditeljka Marina Rajević Savić, ugostivši Preleta u svojoj emisiji "Dok anđeli spavaju" čija je tema bila roditeljstvo. Prema njenim rečima, mnogi bi se začudili kada bi im rekla da se pevač ostvario u ulozi oca, a on je odmah na početku emisije istakao da mu je drago što su mu ćerke daleko od očiju javnosti, te je u nastavku objasnio kakav odnos ima sa njima.

Foto: Jutjub printskrin/ Vlada i Bajka [official channel]

 

Otkrio je, između ostalog, da prema mezimicama nije strog, da uvek nastoji da ih zabavi, kao i da se pred njima, iako su devojčice, ne suzdržava od psovanja i govori kao "na ulici", ističući da imaju iskren i kvalitetan odnos.

- Volim što su mi deca malo po strani. Dina se bavi baletom. Milica je đak, i sa njom nemam nikakvih problema. Obe ćerke žive sa svojim majkama. Ja sam sa tim ženama živeo. Kod nas je slično je kao da smo razvedeni, mada ni sa jednom nisam bio u braku. Samo je papir u pitanju. Mi imamo tu prednost, ili maler, da svoju decu viđamo na telefonski poziv. Relativno je lakše meni. Viđaš klince kad tebi odgovara. Kad ti ne odgovara, slažeš da imaš nešto. Dobro se slažem i sa jednom i sa drugom. I sa majkama takođe. Nemam nikakav problem - ispričao je Prele tom prilikom.

Foto: Jutjub printskrin/Dok andjeli spavaju

 

- I ja sam vanbračno dete, i to mi prija. Ima verovanje u narodu da su vanbračna deca deca sreće, napredna, pametna, što se iz priloženog ne može reći (smeh).

- Ne mogu da shvatim ljude koji kažu da ne mogu da se razvedu zbog dece. Gadim se toga. Inače, ne vidim nikakav razlog da potpisujem neki ugovor o zajedničkom životu. Slobodnih sam shvatanja. Mislim da su to i moje žene shvatile.

Priliku da opišu svoj odnos sa ocem u istoj emisiji dobile su i Preletove princeze.

- Moj otac ima sasvim okej odnos sa mnom. Apsolutno me razume, baš zato što ima ogromno životno iskustvo, i jednostavno njemu mogu sve da kažem. Uvek može da me sasluša i razume. Zanimljivije mi je kad sam sa njim nego sa svojim društvom - rekla je Preletova starija ćerka Dina, dok je Milica istakla da je njen tata veoma šaljiv.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".