- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe - saoštila je porodica pevača.

LJubav Masima Savića i Eni Kondić trajala je 30 godina, a pre nego što su započeli vezu, mislio je da je ona prestroga i prepametna za njega.

Poznati hrvatski pevač Masimo Savić imao je zanimljive ljubavne veze, neke su bile i sa poznatim kolegicama.

 

 

Jedna od takvih bila je ona s Bebi Dol, ali već 30 godina traje njegov brak sa Eni Kondić. Može se reći da su imali jedan od najstabilnijih brakova na sceni.

Masimo i Eni Kondić upoznali su se u kući aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tad intenzivno radio sa Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pesmu 'Boginja' i 'Jutro'.

Eni je autor i njegovih brojnih pesama, a s njom u braku dobio je ćerku Mirnu. Zanimljivo je da se Masimu činilo da je ona prestroga i prepametna za njega. Činilo mu se kao da je 'izvan njegove lige'. 

 

 

Masimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio svoju suprugu.

Dok je spavala, uzeo joj je meru za prsten, otišao u grad i kupio. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Masimo uviek ima samo reči hvale za suprugu te je svojevremeno rekao da je ona najinteligentnije biće i da je njegov heroj. 

Kada su ga pitali koji je recept sretnog braka, Masimo im je jednostavno objasnio:

- Treba biti džentlmen, slijediti moralnost te da 'čovjek treba biti čovjek, a ne životinja, govorio je on.

Eni i Masimo ne poziraju često za društvene mreže, ali ona je bila uz njega na svim važnim glazbenim događanjima.

Međutim, kada je u pitanju dan poput godišnjice ili Dana žena, Masimo obavezno na Instagramu uvek podsećao na njegovu divnu suprugu. Masimo je čak jednom prokomentirao što bi da mu brak nije uspešan. 

- Uopšte ne mogu zamisliti da imam ljubavnicu i da nešto moram skrivati od Eni, razmišljati što ako me neko nazove na mobilni, a Eni se javi, pričao je pevač za hrvatske medije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".