Srpska i hrvatska telenovela "Pogrešan čovek" kao i većina serija sličnog koncepta temelji se na neotkrivenim porodičnim tajnama, ljubavnim zavrzlamama, neuzvraćenim ljubavima, dramatičnim ispadima i poljupcima. Kad smo kod poljubaca, jedan se naročito istakao u poslednjoj epizodi popularne serije, a akteri su kolege sa klase Dara DŽokić i Branislav Lečić.

Foto: V. Danilov

 

 

Kolege sa fakulteta, iznenađujuće, nikad nisu delili kadar na malim ekranima. Sve što su prethodnih decenija glumački propustili sad su nadoknadili.

Naime, Dara DŽokić u seriji glumi lik Milene Crnković koja je udata za brata Branislava Lečića koji tumači lik Dimitrija Crnkovića. Emotivni odnos koji je bio na čekanju skoro četiri decenije eskalirao je u jednoj od epizoda.

Foto: Jutjub printskrin/BALKANSKI BIOSKOP

 

 

Dimitrije nije želeo da se Milena uda za njegovog brata, ali s obzirom da mu je rekla "ne", ostatak života je ostao po strani. Međutim, ne bi telenovela bila telenovela da strast nije eksplodirala na malim ekranima.

Popodnevna kafa Dimitrija i Milene posle mnogo čežnjivih reči završila se poljupcem na hodnku. Doduše, malo čudnim poljupcem.

Foto: V. Danilov

 

 

Neko bi ovo nazvao senior poljubac, neko bi nazvao empatijskim stidom, ali kad je ljubav u pitanju ko smo mi da sudimo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".