Jakić je istakla da joj je važno da se lepo oseća u onome što nosi, kao i da je sva garderoba kupljena kod Kineza po vrlo povoljnim cenama. Ona ne voli da kupuje garderobu poznatih brendova kao što to čine brojne poznate ličnosti. 

- Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu - kaže Ruška i dodaje:

Foto: D. Mišić

 

- Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život - kaže Ruška za Kurir.

Osim Kineza, Ruška kupuje i polovnu garderobu:

- Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od Kineza - garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica... Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".