Nikita Klestrup ruši sve stereotipe o politici. Ova mlada žena je politički komentator, model, ali i rijaliti TV zvezda.

Tokom svoje političke karijere menjala je svoju orijentaciju, a zanimljivo je da je počela kao konzervativka u partiji Mladih konzervativaca. Na lokalnim izborima u Danskoj 2013. godine bila je kandidat za gradski odbor u gradu Guldborgsund, ali nije bila izabrana.

Nakon izbora održanih 2015. godine, Klestrup zauzima dijametralno suprotan stav i postaje liberal. Iste godine dobija i planetarnu popularnost zbog njene odevne kombinacije na svečanosti povodom 110-godišnjice Univerziteta u Kopenhagenu, čiji je student. Naime, tada se ova mlada političarka pojavila u duboko izrezanoj haljini, koja ističe njen dekolte. Ovom pojavom napravila je pravu pometnju u danskim, ali i svetskim medijima.

 

 

Uprkos poslu kojim se bavi, Nikita ne vidi problem u pokazivanju svog tela pa se tako se pojavila se na naslovnoj strani jednog prestižnog muškog magazina. NJen atraktivan fizički izgled i medijski nastupi učinili su je danskog političarkom koju ljudi najčešće pretražuju na internetu. 

Nakon medijske pažnje, znala je kako da iskoristi popularnost te se pojavila kao gostujući učesnik nekoliko danskih rijaliti programa.

Osim što se bavi politikom i modelingom, Nikita studira retoriku na Univerzitetu u Kopenhagenu.

Nedavno je mlada političarka predstavila javnosti svog izabranika Mikel Kristensena, a čak je i istetovirala njegovo ime na donjoj usni. Ona je svoju novu tetovažu podelila na svom Instagram profilu. 

- Ako se izgubim, molim vas vratite me Mikelu - navodi se u opisu ove fotografije.

- Napravili smo ih jer smo mislili da će biti zabavno. I prilično je slatko imati imena jedni drugih - rekla je Nikita za danske medije.

Nikita je veoma aktivna na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi. Pogledajte još atraktivnih izdanja ova mlade političarke:

 

 

 

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".