Foto: N. Paraušić

Poznati

POBIO MOJE MIŠLJENJE: Noletova majka iskreno o braku s Jelenom

Izvor: Nportal
|
22.10.2021.
|
09:51

DIJANA, majka Novaka Đokovića uložila je svu ljubav, snagu i požrtvovanost kako bi sinu omogućila da napreduje u svojoj karijeri dok je bio na početku, ali i sada ga prati i podržava u svemu što radi.

Sa njim je prošla kroz sve uspone i padove i nije dozvoljavala da bilo kakva prepreka spreči Novaka da bude najbolji. Dijana je njegove odluke podržavala i bila uz njega u svim najtežim i prelomnim trenucima života, na način na koji to može samo majka koja svoje dete voli najviše na svetu. Ipak, postoje neke stvari koje zamera i snaji i sinu, a o kojima retko govori u javnosti.

Foto: Profimedia
 

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava i šta joj smeta. Iako ima neke svoje stavove, majka Novaka Đokovića odlučna je da ne želi da se meša u njegov život, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za “Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

Foto: Profimedia
 

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje stvari u kojima im se mišljenja mimoilaze u odnosu sa Jelenom i Novakom.

Foto: Profimedia
 

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari
3

Video