Nedavno je fantastičnom finalnom utakmicom između Argentine i Francuske okončano ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kataru. "Gaučosi" predvođeni fenomenalnim Lionelom Mesijem po treći put postali su prvaci sveta, a omaleni Argentinac poneo je kući i pehar namenjen najboljem igraču turnira, koji je osvojio i na Mundijalu održanom pre osam godina u Brazilu. 

Društvene mreže preplavili su snimci slavlja argentinskih navijača koji su preplavili ulice ove južnoameričke zemlje. 

Nakon 36 godina čekanja "gaučosi" su uspeli da se popnu na svetski tron i tako izazvali neopisivu radost u svojoj zemlji.

Poznato je koliko su latinoamerički navijači strastveni i koliko žive za fudbal, a jedan navijač Argenitne postao je hit na internetu. 

On je sa društvom pratio finalni meč, a osvajanje svetske titule želeo je da proslavi skakanjem u bazen. Međutim, nije ni slutio da su staklena vrata prostorije zatvorena te se u punoj brzini zakucao u njih i pao na pod. 

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se i reakcija njegovih prijatelja koji su se prvo uhvatili za glavu nakon što je pao od udara u staklena vrata, a onda su mu i pritrčali u pomoć. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".