Italijanski mediji prenose da su po završetku službe u Bazilici Svete Marije, anđela i mučenika, kovčeg sa telom Siniše Mihajlovića, između ostalih, izneli Dejan Stanković, Atilio Lombardo, Roberto Manćini, Marko Arnautović.

Automobil sa kovčegom sa telom legendarnog srpskog fudbalera - aplauzima, pesmom i bakljadom navijača, ispraćen je na groblje gde će Mihajlović biti sahranjen u krugu porodice.

Foto: ATA images

 

Delegacija Crvene zvezde položila je ranije danas crveno-beli Mihajlovićev dres sa brojem 11 na kovčeg, na kojem su i dresovi ostalih klubova za koje je igrao.

U ime Crvene zvezde ispraćaju Mihajlovića prisustvovali su predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Opelu si prisustvovale fudbalske legende, između ostalih, Dejan Stanković, Dragan Stojković Piksi, Vladimir Jugović, Zoran Mirković, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović, Aleksandar Kolarov, Frančesko Toti, Danijele de Rosi, Bruno Konti, Luka Markeđani, ceo tim Lacija sa Sergejom Milinkovićem Savićem, kao i ekipa Bolonje i brojni predstavnici italijanskih i srpskih fudbalskih klubova.

U Bazilici Svete Marije bili su gradonačelnik Rima Roberto Galtieri, bivši predsednik Ferarija Luka di Montecemolo, kao i veliki broj navijača, koji su bili ispred rimske bazilike i prilikom iznošenja kovčega zapalili baklje.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u petak posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".