Jedan od vođa Zemunskog klana Mile Luković, voleo je kafane i muziku, o čemu svedoče brojne fotografije i video snimci nastali u periodu vrhunca postojanja i delovanja jednog od najjačeg kriminalnog klana na ovim prostorima.

Lumpovanje uz trubače do ranih jutarnih časova sa ostalim članovima Zemunskog klana bio im je nezaobilazan vid razonode.

Na društvenim mrežama može se pronaći jedan manje poznati muzički spot u kojem je kao jedan od statista ni manje ni više bio Mile Luković.

Nije poznato kako se baš on našao u spotu za pesmu "Ona i more" u izvođenju Trias benda, ali očigledno da nije imao ništa protiv toga.

U trominutnoj izvedbi muzičkog spota iz 1994. godine, Luković se pojavljuje u intervalu između 2:29 i 2:38 minuta, gde u vidno raspoloženoj atmosferi sedi u društvu jedne žene i muškarca i veseli se uz brz ritam pesme.

Inače, pomenuti bend osnovan je još davne 1986. godine, a postoji i danas i snimio je brojne hitove, dok se pesma "Ona i more" izdvojila kao najslušanija. Sekvenca u ovoj pesmi "Naj, naj, naj, naj" i danas je prepoznatljiva i pevuše je mnogi, pa je baš zato ovu pesmu niko i ne prepoznaje po pravom imenu, već je i zovu "Naj, naj".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".