Siniša je preminuo u 53. godini života nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

Ostavio je neizbrisiv trag u istoriji fudbala. Dirljive oproštajne poruke stižu sa svih strana sveta, a brojne anegdote iz života i karijere neponoviljivog fudbalera preplavile su internet ovih dana.

Jednu od najzanimljivih svojevremeno je ispričao Mihin prijatelj i kum Dejan Stanković.

Foto: EPA

 

Naime, Anđelo Peruci, legendarni golman, stavio je Mihajloviću zmiju u neseser, a to ga je zamalo koštalo života jer ga je besni Srbin, kome je pozlilo, jurio po trening centru

Radnja se dešava u Laciju u vreme kada su dres rimskog kluba nosili Stanković, Mihajlović, Manćini, Peruci, Nedved, Nesta, Salas, Veron i ostali velikani evropskog fudbala.

Radnja se dešava u trening centru Lacija, a glavni akteri su Anđelo Peruci i Siniša Mihajlović.

- Miha se užasno plaši zmija... Anđelo je tokom dolaska na trening pregazio jednu autom, uzeo glavu, zalepio i stavio Mihi u neseser (smeh)... I mi smo se kupali (smeh), završili sve... Miha polako otvara neseser i kad je video "šta je ovo... aaaaaa... aaaaaa... aaaaaa...". Žut, zelen, beo... Promenio je deset boja u jednoj sekundi. Stvarno mu je pozlilo. To može Miha jednom da ispriča, odlična je anegdota. Jurio je Anđela po Formelu i nije hteo da se vrati u svlačionicu dok mu se nisam zakleo da sam uzeo zmiju, stavio u kesu i bacio van svlačionice. Miha hteo da ga sa'rani - ispričao je Dejan Stanković u jednom intervjuu za Mondo.

(Kurir sport)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".