Svoju karijeru Gacin je gradila isključivo predanim radom bez ikakvog skandala, a o privatnom životu se zna vrlo malo s obzirom na to da o njemu gotovo nikada ne priča.

Međutim, Milica je odlučila da napravi izuzetak kada je reč o bolesti sa kojom se na sreću izborila, te je sa publikom podelila iskustva sa kojima se suočila kada joj je dijagnostifikovan tumor na dojci.

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - ispričala je svojevremeno za "Gloriju" voditeljka kojoj se tumor nažalost vratio, te je ponovo morala na operaciju:

Foto: Milena Anđela

 

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: "Zato što se nerviraš". Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - dodala je lepa voditeljka ne tajeći da joj je život u određenim trenucima bio veoma stresan.

Jedan od teških perioda sa kojim se suočila jeste i onaj kada ju je tadašnji suprug sasvim iznenada i neočekivano ostavio.

Foto: Jutjub printskrin/Milica Gacin Moje najbolje godine

 

- Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: "Ja ovo više ne mogu, meni je teško", okrenuo se i otišao - ispričala je voditeljka jednom prilikom u video snimku koji je objavila na "Instagramu", a nakon razvoda nastavila je sama da odgaja ćerke, ali i da brine o bolesnom ocu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".