Višegodišnja medijska pauza umnogome uticala na njene poslovne uspehe, a Tanja se složila sa pevačima koji su u javnosti govorili da bi bila najveća zvezda među njima da se tada nije povukla sa scene.

Foto: ATA images

 

 

- Moram da se složim s kolegama da me je medijska pauza dosta koštala, pa i te laskave titule najveće zvezde. Drago mi je da misle da bih bila na samom vrhu da nisam napravila pauzu. Ipak, to što sam otišla, donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo takve pauze, možda još uvek ne bih bila majka, rekla je Tanja.

- Smatram da je sve došlo na svoje i da sam i te kako zaslužila mesto koje sada imam na estradi. Jeste bilo mukotrpno i trnovito, ali su se nekako sve kockice složile i sada je sve kako treba da bude. Osećala sam da sam voljena i da će moja publika ostati uz mene, ma kakvu pauzu da napravim. Kada ste umetnik u bilo kom smislu, naučite da volite čak i patnju. Nekad nam je teže, nekada lakše, ali bol zna da bude čovekova najveća motivacija za uspeh. Meni su motivaciju dali sinovi, porodica, moja publika i moji prijatelji. Imala sam ih uz sebe kada god mi je bilo teško. I dan-danas mi bude teško, ali nađem poslednji atom snage da ustanem i kažem sebi da moram dalje. Nema se vremena za patetisanje jer imamo samo jedan život, i ja sam to konačno shvatila, rekla je pevačica.

(Alo)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".