Od njega su se oprostili brojni velikani fudbala i sporta, ali i mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade.

Porodica Balašević oglasila se povodom odlaska slavnog fudbalera.

Foto: Printskrin Instagram/olivera.balasevic

 

 

- Šta da ti kažem, Sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u llok. Od tad znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo... Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu "tvoju bolest", zato što sam znao da to nikad ne može biti "tvoja" bolest, i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest, i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće ponovo vidim sa plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali poznaćeš me već. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog matorog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal... Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, i ni nećeš, bez brige... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme", ništa više... Ð. Poruka Prijatelju dana 11.12.2019. - pisalo je u objavi Olivere Balašević, dok je na sledećem storiju napisala:

- Siniša Mihajlović...1969... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme" ništa više..., napisala je na kraju Olivera.

Aleksa Balašević je podelio sliku sa Sinišom uz emotivan opis.

Foto: Printskrin Instagram/balasevicaleksa

 

 

- Olujno je tamo gore... Gde vas nije puno stiglo... Verni naš prijatelju, volimo te zauvek... Siniša Mihajlović R.I.P., napisao je Aleksa.

 

 

Ubrzo je saučešće porodici uputili i glumci Dragan Bjelogrlić, Srđan Timarov i Gordan Kičić kao i pevač Nikola Rokvić.

 

 

Jelena Karleuša se samo kratko oglasila:

- Zbogom Siniša i hvala za sve.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".