Stefan je zahvalan pevačici na pomoći: 

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

 

-Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pevača zahteva da čovek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče napred i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kila i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga – započeo je priču i nastavio:

-Malo sam počeo da treniram. Ustajem ranom zorom, spremim sebi kaficu i možda ručak i tako započnem dan. Više ne izlazim, legnem rano, ustanem rano.

Životne promene svakako su pozitivno uticale na život mladog muzičara:  

-To je bilo mnogo teško, godinu dana nisam pojeo ništa slatko. Sad jedem svako veče (smeh) – istakao je Kosmajac.

Stefan je otkrio kakakv mu je plan na treningu:   

–Ne, samo da održim formu, da mogu sebi da priuštim da pojedem šta želim ali da to potrošim. Ne da se pumpam, sebe ne vidim tako – rekao je Stefan i progovorio o svom najvećem poroku -alkoholu koji je uspeo da pobedi zahvaljujući mentorki.

-To je postala stalna priča – problem sa alkoholom. Nisam imao veliki problem, jednostavno imao sam problem da pijem i da radim, nisam mogao da funkcinonišem i samo sam prestao da pijem. Bile su svakakve priče i vesti, ali to su gluposti. Jesam imao udes sa autom, ali ne svojom krivicom i ne krivicom alkohola. U nekom trenutku sam jednostavno napravio presek, više ne pijem, u Grand produkciji sam. Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol i ako jedan takav uspešan čovek može da kaže da ne zna kakav je ukus piva, što bih ja pio, ko je tu lud? Uz Viki i Tašketa sam sve to iskorenio, poslušao sam njihove savete – ispričao je Kosmajac za Grand.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".