Bik

Bikovi žure da osnuju porodicu i žele decu. Oni koji su već u vezi žele ovog leta da naprave sledeći korak sa svojim najmilijima i da se venčaju. Iako će neki pokušati da se predomisle, neće uspeti jer imaju velike planove i niko ih ne može odbiti. Bik neće dvaput razmišljati i smatraće da je došlo vreme za ovaj veliki korak.

Vaga

Vaga će proći kroz uzbudljiv period 2023. Venčanje koje se brzo približava postaje jedna od najboljih odluka koje možete doneti. Astrolozi su uvereni da će vas moć Saturna voditi u ljubavi i obezbediti vam stabilan dom i harmoničan odnos. Ako trenutno niste u vezi, ova godina će vam pružiti mnogo prilika da upoznate nove ljude sa kojima ete možda želeti da zasnujete porodicu ranije nego što očekujete.

Foto: Profimedia

 

Lavovi

Lavovi su odani i romantični ljubavnici. Sve što im je potrebno u vezi je priznanje i poverenje. I njima je određeno da se venčaju 2023. Najverovatnije će to biti prolećno venčanje, u prvoj polovini marta.

Devica

Device su četvrti srećni znak koji će se venčati 2023. Stoga, Devica, treba da se pripremite da u 2023. iznesete "da" u lice svoje prave ljubavi. Prema rasporedu planeta i predviđanjima naših najboljih astrologa, 2023. godine iskoristićete priliku da nadogradite odnos u kome uživate sa voljenom osobom.

Foto: Profimedia

 

Strelac

LJudi u znaku Strelaca imaju mnogo prilika da ujedine svoju sudbinu sa svojim srodnim dušama. Energije planeta su korisne i pomoći će Strelcu da donese najbolju odluku kada je ljubav u pitanju. Posle prve polovine godine za većinu Strelčeva počeće pripreme za venčanje. Strelčevi koji trenutno nisu u vezi treba da obrate pažnju na znakove oko sebe i da se više otvore ljudima, jer bi im predstojeći period mogao doneti iznenađenja na ljubavnom planu, prenosi "Informer".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".