Pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa i tom prilikom se osvrnula na ponašanje svoje koleginice Ane Nikolić, koje se u poslednje vreme i te kako komentariše.


Na pitanje da li bi otišla na Aninin koncert, ona je rekla da bi, te da joj je žao Nikolićeve i da bi njena rodbina trebalo da se pozabavi njom.

Foto: ATA images

 

- Mogla bih da odem, zašto da ne, s tim što Ana mnogo lepo peva, ali mi je malo žao nje. Svi znate o čemu ja govorim i niko se ne usuđuje da priča o tome. Ana je na početku njene karijere bila devojka od milion dolara, žao mi je što nema nekoga da je povuče za rukav i da joj kaže "Ana, opameti se, radi ženo, pevaj... Trudi se malo oko svoje karijere". Ona se nekako povukla iz javnog života i nema je. Smatram da je ona preemotivna osoba. Znam da čitam između redova - rekla je Tanja i dodala:

Foto: Aleksa Stanković

 

- Poredim Natašu Bekvalac i Anu Nikolić. NJih dve su krenule u isto vreme da grade karijeru i sad je Nataša Bekvalac Barbika iz Novog Sada i zasluženo je tu gde jeste. Anu poredim sa Natašom jer je žena prošla sve i svašta i opet je tu. A sa Anom ne znam šta je problem jer ona o tome ne priča, vidim da sve drži za sebe. Vidim da je komentari pogađaju i onda ona uzme kameru i snima se i mnogo mi je žao zbog toga. Ona je preemotivna, neko ko je njen blizak rođak treba da reaguje na to i da je usmeri - istakla je Savićeva.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".