Nakon ove utakmice usledilo je veliko slavlje "gaučosa", a jedna stvar je zapala za oko korisnicima društvenih mreža. Naime, na Tiktoku Paula Dibale se pojavio snimak proslave iz svlačionice Argentine, a ponovo je u centru pažnje bio jedan dres protivničke ekipe. 

Nakon što je čuveni meksički bokser Kanelo Alvarez zapretio Mesiju pošto je video meksički dres na podu svlačionice "gaučosa", sada se pojavio snimak na kojem se vidi kako Argentinci bacaju hrvatski dres u kantu.

Prvobitno se mislilo da je u pitanju kanta za smeće, međutim sada je otkriveno da nije u pitanju nepoštovanje, nego da su se Argentinci jednostavno pridržavali instrukcija koje su dobili.

 

 

Naime, na kanti koja je stajala u svlačionici pisalo je da je to kanta za prljavi veš te je napadač Argentine Paulo Dibala bacio dres protivnika gde bi i trebalo da stoji.  

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj video je na Tiktoku do sada pogledalo oko 7.5 miliona ljudi, a dugme lajk pritislo je preko 1.4 miliona korisnika ove društvene mreže.

Podsetimo, Argentina je protiv Hrvatske odigrala ubedljivo najbolji meč do sada na prvenstvu sveta i ubedljivo je slavila. U drugoj polufinalnoj utakmici Francuska je savladala Maroko rezultatom 2:0. 

Finale Svetskog prvenstva zakazano je za nedelju od 16 časova, a sastaće se branilac svetske titule Francuska i Argentina. Dan ranije igra se utakmica za treće mesto u kojoj će se za utešnu nagradu boriti Maroko i Hrvatska. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".