Jasna Milenković Jami gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom se osvrnula na doba u kojem je kriminal bio daleko dominantniji od bilo koje druge branše.

Foto: Jutjub printskrin/Emisija Premijera

 

Kako ona kaže, kriminalci su raspoređivali estradu, a Jami im je smetala jer je bila onakva kakva jeste.

- Devedesetih se dešavalo da su isplivali ljudi koji nisu trebali. Kriminal je bio dosta dominatan, umešao se u muziku. Tada su se na silu dešavali neki rasporedi ne estradi, neki se sklanjali, a neki isplivavali na pravdi Boga, jer je vladao zakon jačeg. Ja nisam bila pošteđena tada, ali se nisam ni plašila, jer ništa nisam zgrešila. Ja ništa nisam zgrešiča niti loše uradila, samo sam postojala i bila to što jesam. Potom je neko utripovao da smetam i da me treba skloniti, kako bi isplivao neko sa apsolutno smešnom pričom - započela je Jami.

 

 

Ona je spomenula Aleksandra Radulovića Futu i Marinu Tucaković, rekavši da bi volela kada bi on iza sebe ostavio istinu.

- Marine Tucaković na žalost više nije sa nama, Futa jeste, nadam se da će da bude još dugo. Ja bih mnogo volela da Futa, ako sad već ne želi, da makar iza sebe ostavi pravu istinu. Ja ću takođe mojoj Lei ostaviti istinu, doduše sada za to nije momenat - zaključila je pevačica.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".