Poznato je da je Fayza Lamari i agent svom sinu za kojeg ponosno tvrdi da je najbolji igrač sveta, a pre nekoliko meseci bila je u centru pažnje jer je čelnicima Real Madrida dala sulude zahteve ugovora za Mbapea od čega na kraju nije bilo ništa.

Ona je vodila i pregovore s PSŽ-om koji su na kraju uspešno završeni jer je Mbape letos produžio ugovor do leta 2025. godine i postao je jedan od najplaćenijih sportista na svetu.

Međutim, jasno je da francuz nije previše zadovoljan u PSŽ-u što su pokazali njegovi pojedini potezi na startu sezone koji su ponovo pokrenuli glasine da bi on mogao da napusti klub iako je tek produžio ugovor.

Povezivao se ponovo da bi mogao preći u Real Madrid iako ih je "izradio" letos, ali jasno je da Florentino Perez neće tek tako odustati od jednog od najboljih igrača sveta današnjice.

Kako se bliži januarski prelazni rok tako se ponovo bude nagađanja oko Mbapeu i njegovom statusu u PSŽ-u, ali ni njegova mama Fayza nije previše pomogla da se takve stvari ne dešavaju.

Naime, ovih dana u centru pažnje nalazi se fotografija koja je nastala tokom meča četvrtfinala Mundijala između Francuske i Engleske jer je ona pozirala s jednim navijačem iz Engleske.

Tu ne bi bilo ništa čudno da on nije navijač Liverpula i nosio je dres ovog kluba, a na kraju je ona pristala da se fotografiše s njim i čak je prstom pokazala na grb kluba s Anfilda što je odmah stvorilo haos.

 

 

Kada je ovaj navijač objavio fotografiju na Twitteru počela je lavina komentara i nagađanja da je to znak da bi Mbape mogao karijeru nastaviti u dresu Liverpula i odjednom su svi počeli pričati ponovo o njegovom mogućem transferu.

Sigurno daKilijanu te stvari sada najmanje trebaju pred odlučujuće utakmice na Svetskom prvenstvu, a njegova mama je dobila kritike da nije baš najpametnije postupila zbog poteza na toj fotografiji.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".