Kako se sada navodi, Tanja je sada odlučila da i sada zada udarac mužu kada saznala da Dušan ima novu devojku, te zbog toga neće da dopusti da deca odu kod njega.

Foto: Instagram/tanja_savic_private

 

 

Tanja je navodno besna na Jovančevića jer nedavno nije hteo da joj izađe u susret i pomogne oko dokumenata za decu, koje su tražili iz njihove škole.

- Tanji su bile potrebne informacije za sinove Maksima i Đorđa, a Dušan ništa nije hteo da joj pošalje. Bila je situacija kada su joj iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni, a Jovančević nije hteo da odgovori na poruke. Tanja je preko sinova saznala da Dušan već neko vreme ima drugu ženu, da su srećni i da se, maltene, preselila kod njega. Proradila je sujeta, pa mu je rekla da je poslednja poruka koju je dobio od nje bila vezana za decu i da ih neće više videti. Slala mu je: "Kad treba da pomogneš deci, nema te da odgovoriš. Neće više nikad da dođu! Neću da gledaju tvoje švalerke po stanu." Sve je sada ostalo na tome - priča izvor.

Inače, Tanja je nedavno ispričala da je ona ta koja je doskoro radila na tome da s Dušanom ostvari bolji kontakt, ali to nije uspelo.

(Republika)
 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".