Foto: ATA images

Poznati

Marinu Tucaković 10 godina maltretirala poznata pevačica

Izvor: Nportal
|
21.10.2021.
|
10:04

NAKON smrti kantautorke Marine Tucaković isplivali su jezivi detalji o njenom životu, kao i o pevačici koja ju je poslednjih godina žestoko maltretirala i uznemiravala. Naime, kako su saznali mediji, Marina je godinama pred kraj života trpela torturu jedne pevačice, koja je pokušavala da kantautorki izvuče novac.

- Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare - započinje dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Nportal/Arhiva Novosti
 

 

- Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te - prepričava izvor i dodaje:

Foto: Jutjub printskrin/ NOVA VIDEO
 

 

- Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno - završava izvor.

(Skandal)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari
9

Video