Dragana Bjelogrlića pamtimo iz mnogih legendanih ostvarenja, počev od Bobe u neprolaznoj seriji Bolji život, preko Crnog iz Crnog Bombardera, čika Kureta iz Rana ili Dragana iz Lepih Sela.

Foto: ATA images

 

 

Poslednjih godina se oprobao i kao režiser, na malim ekranima mogli smo ga gledati u Senkama nad Balkanom, Montevideu, Nečistoj krvi ili prvom delu Južnog vetra.

Bjela je sa svojom suprugom Majom u skladnom braku već oko dve i po decenije, a iz njihove ljubavi rodili su se sin Aleksej i ćerka Mia.

 

 

Bjelogrlići su svoj porodični dom ove godine već sredili za predstojeće novogodišnje praznike, tako da je jelka već uveliko okićena, a osim toga možemo videti i njihovu dnevnu sobu. Sve zidovi su u žutim nijansama, dok u oči upadaju i lluster i lampa u starinskom duhu.

A Bjela je juče imao i goste u svom domu i to ni manje ni više nego nekoliko naših poznatih glumaca. Oko praznične jelke u domu Bjelogrlića ispozirali su Miloš Biković, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Nenad Heraković i mlađi domaćin, Bjelin sin Aleksej.

 

 

Bjela je uz ovu fotografiju napisao komentar "Dogovor je pao". A obzirom da je Bjelogrlić u "Senkama nad Balkanom" igrao glavnu ulogu sa Andrijom Kuzmanovićem, a da je sa Bikovićem glumio u prvom delu "Južnog vetra", njegovi fanovi na Instagramu su počeli da postavljaju neka logična pitanja.

Na primer, da li se to možda sprema nastavak nekog od ova dva filma i da li je Bjela ovom prilikom zbog nekog takvog dogovara okupio ovu ekipu ili to je ipak samo prijateljsko druženje kolega.

 

 

Međutim, naš glumac nije odgovorio na pitanja fanova, tako da nam ostaje samo da sačekamo i vidimo definitivno šta je u pitanju, ali nije tajna da se več neko vreme po medijima šuška o narednoj sezoni Senki.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".