Kad je pre petnaestak godina u jednom od retkih intervjua u kom je govorio i na teme iz privatnog života otkrio kako je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, Dragan Bjelogrlić je znao da će njihova ljubavna priča trajati zauvek. I nije se prevario. Pošto su u februaru putovanjem u Majami obeležili dvadeset petu godišnjicu braka.

 

 

LJubavna priča Dragana i Maje Bjelogrlić - glumili smo par

Osim na poslovnom planu, gde neprestano ređa uspehe, čuveni glumac i producent koji obećava Dragan Bjelogrlić ostvaren je i na ličnom planu. Iako Maja izbegava da se nepotrebno eksponira u javnosti, domaći mediji konstantno pišu o njihovom odnosu. No malo je poznato da su pre romanse u koju su uplovili Dragan i Maja glumili zaljubljeni par u - reklami.

 

 

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost - ispričao je Bjelogrlić.

Foto: ATA images

 

 

Bjelogrlić priznaje da, kao i svako biće na planeti, ni on nije savršen, no kroz život trudio se da, kako na poslovnom tako i na privatnom planu napreduje i ispravlja svoje greške, a na tom putu najveća podrška bila mu je upravo supruga Maja.

- Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika - zaključio je Dragan.

(Espreso)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".