"To je svakako veliko razočaranje za sve nas, kao i za njega. To se dogodilo bez razloga na treningu. Prvo nije bilo ništa, a onda je nešto osetio. Narednog dana nije mnogo osećao povredu, ali želeli smo da budemo oprezni i rekli smo da treba pogledati. Onda smo dobili vesti i to je bio pravi šamar. Ali, tako je sada", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Dijas je bio odsutan otkako je 9. oktobra povredio koleno u porazu od Arsenala (2:3), ali se pripremao za povratak na teren.

Pre nego što se povredio u oktobru, kolumbijski fudbaler odigrao je 12 utakmica, postigao je četiri gola i imao tri asistencije.

 

 

Liverpul je bez njega pobedio u osam od 10 utakmica.

Klop sada od iskusnih napadača ima na raspolaganju Mohameda Salaha, Darvina Nunjesa i Roberta Firmina, dok je Diogo Žota povredio list.

Po završetku Svetskog prvenstva u Kataru nastaviće se takmičenja u fudbalskim prvenstvima, a Liverpul će 22. decembra igrati kao gost protiv Mančester sitija u Liga kupu. Na 'Boksing dej', 26. decembra, Liverpul će igrati u Birmingemu protiv Aston Vile u Premijer ligi.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".