Pošto je Nemanja Nikolić dobro poznat po tome što voli da peva Tomine pesme, izneo je svoje mišljenje o filmu posvećenu čuvenom pevaču.

- Dosta naroda zna da ja volim da pevam Tomine pesme, zbog toga sam dobio dosta pitanja zašto nisam. Međutim, meni neko jako blizak je trebao da učestvuje odnosno da glumi i da peva jer je prošao kastinge. Najviše mi je bilo žao zbog njega jer je on to stvarno mogao da donese. Pored toga malo podseća na Tomu i ima glumačkog iskustva u pitanju je Stevan Anđelković - rekao je pevač.

Foto: Jutjub printskrin/ZELJKO JOKSIMOVIC

 

 

- Mislim da je uspešan film. LJudi misle da je pesma "Ponoć", Tomina pesme, međutim ona je nastala tokom stvaranja filma samo što je urađena u tom nekom starom maniru - rekao je pevač.

- Znam Tomin lik i delo izuzetno dobro. Upoznao sam neke ljude koji su se družili sa njim i živeli sa njim. Znam mu brojeve na ruletu, šta je voleo da pije, znam kako je razmišljao i skim je sedeo u društvu. Jedan dobar deo boravka u Americi sam proveo sa njegovim prijateljima gde sam ih molio da mi pričaju o njemu - rekao je pevač i dodao:

- Jedan Tomin dan je bio film za sebe i to nije sve moglo da stane u ovaj film. Jedan broj njegovih starijih kolega su isto kao ja očekivali da predstave Tomu kao Tomu. Film je gledljiv i on je napravljen, ali on se zove Toma. Toma Zdravković je bio nešto sasvim drugačije.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

- Kada sam slavio punoletstvo glavni poklon na mom rođendanu bila je knjiga "Autobigrafija Tome Zdravkovića". Onda ja nisam mogao da zaspim dok nisam pročitao tu knjigu u dahu. Film kao film je dobar, mislim da je malo više mogla da se pokaže ta njegova emotivna strana u filmu - rekao je pevač u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".