Brazilci su uz Francusku i Argentinu bili glavni kandidati za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, međutim fudbaleri Hrvatske su im stali na put i poslali ih kući.

A koliko su to teško podneli, najbolje pokazuju Nejmarove poruke sa saigračima.

 

- Penal neće promeniti ono što mislim o tebi - napisao je Nejmar defanzivcu Markinjosu.

- Stvarno sam želeo da uspemo, nikada nisam pomislio da će to biti prepreka na putu ka ostvarenju naših snova, ali moramo nastaviti - odgovorio mu je saigrač.

- Tako je, sve prolazi, dobri i loši momenti. Moramo biti jaki, da vidimo šta nam još fudbal sprema. Pre svega ja sam tvoj prijatelj, volim te - napisao je Nejmar.

 

Imao je i zanimljivu prepisku i sa Tijagom Silvom.

- Brate, moram ti reći da sam sj*baniji nego što sam mogao da zamislim. Ovo je nepodnošlivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se setim - plačem. Ali, biće bolje - napisao je iskusni defanzivac.

- Svaki put kada upalim televiziju poludim, j*bem ti mater. Moramo dalje, brate. Ti, Dani Alveš i ja zaslužili smo više, ali Bog je s nama i zna sve - odgovorio je Nejmar.

Tešio je Nejmar i Rodriga koji je prvi promašio penal protiv Hrvatske.

- Pišem ti ovo da ti kažem da si jak, čast je biti deo tvoje karijere i gledati kako postaješ jedan od najvećih u brazilskoj istoriji. Penale promašuju oni koji imaju hrabrosti da ih izvedu. ističe Nejmar i dodaje:

- Ja sam ih puno promašio i nešto naučio iz svakog od njih, ali nikada nisam odustao. Želim da ti zahvalim, ne zato što si dobar igrač, već dobar čovek. Samo napred i seti se šta sam ti rekao: Donećeš svetsko prvenstvo u Brazil - napisao je Nejmar.

- Hvala ti za sve, idolu moj, iz dubine srca. Žao mi je što sam ti uništio san. Nadam se da ćeš nastaviti sa nama - odgovorio je Rodrigo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".