Pevačica Teodora DŽehverović počastila je publiku duetom sa pevačicom Mahrinom, ali izgleda da nije ostavila očekivani utisak na njih. 

Iako su napravile marketinški trik i svojom navodnom svađom prevarile javnost kako bi duet bio primećeniji, DŽehverovićevu je ovaj duet "koštao" ozbiljnih kritika. 

I dok su pojedini oduševljeni što su baš njih dve napravile duet, Teodorini fanovi su razočarani izborom pesama kojima se pevačica predstavlja publici, pa su uputili niz kritika na njen račun, a mnogo je veći broj onih negativnih nego pozitivnih komentara.Naime, oni su istakli da DŽehverovićeva više ne izbacuje kvalitetne pesme, da je bila potencijalni kandidat za Evroviziju, dok sada to nije slučaj. Sada navode da je ovaj duet totalni promašaj, a najviše joj zameraju to što je odbila duet sa Mihajlom Veruovićem Vojažom za pesmu "Tango", koja se našla u trendingu na Jutjub platformi. 

Neki su bili i te kako oštri, te su pevačici poručili da je njena karijera na izmaku ako nastavi sa ovakvim izborom pesama.

"Opet neka tra la la pesmica. Za mesec dana biće zaboravljena kao sve pesme na ovaj fazon", "Kako ova Teodora pada iz dana u dan. Šteta, baš je potencijal”, "Postoji narodna poslovica koja bi opisala ovu pesmu: Tresla se gora, rodio se miš”, "Mnogi su rekli da bi voleli da nas Teodora predstavlja na Evroviziji. Evo ova pesma i te takve jeftine pesme poput ove su razlog zbog čega sam ja protiv. Ako želite još jedno 18-19 mesto, samo napred", "Koliko se sećam, Teodora je odbila da snimi pesmu sa Vojažem "Tango”, koja je obeležila prošlu godinu, a zatim snimila ovu pesmu? Molim Teodorin tim da se dozove, likuša polako tone u zaborav ovakvim pesmama”... bili su samo neki od komentara na račun ovog dueta. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".