Jovana Joksimović završila je Akademiju umetnosti BK univerziteta, smer menadžment u umetnosti. Iza sebe ima uspešnu karijeru na brojnim televizijama.

Marija Kilibarda je studirala na Fakultetu političkih nauka, smer Socijalni rad i politika i na Višoj školi smer sportski menadžment. Danas je preopoznatljiva po svojoj lepoti i glasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Dea Đurđević je, na primer, završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije na fakultetu "Državna bezbednost". Svaki slobodan trenutak često je koristila za streljanu,a proslavio je informativni program koji odlično radi.

Priča Vesne Dedić je malo drugačija- 1986. godine preselila se u Beograd, jer je želela da studira dramaturgiju. Međutim, pošto nije položila prijemni ispit, upisala je Filološki fakultet, odsek za opštu književnost i teoriju književnosti. Za ovaj smer se odlučila jer je čula da ga je završio srpski književnik Danilo Kiš. Nakon završene druge godine, pak, otišla je u London. Našla je posao u pabu, čitala je Šekspirove drame u engleskim bibliotekama i išla je na koncerte rok grupa na Vembliju. Umesto dva meseca, tamo je ostala dve godine, a vratila se jer joj je otac rekao da mora da završi fakultet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment. Sada je prepoznatljiva po svojoj emisiji "Magazin in".

Lea Kiš, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Jovana Jeremić jedna od najintrigantnijh i jedinstvenih voditeljki često ističe da ima diplomu Pravnog fakulteta u Beogradi, i ponosi se sa njom.

Sanja Kužet, prepoznatljiva voditeljka "Zvezda Granda" je studirala geografiju, a završila međunarodnu poslovnu ekonomiju.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".