Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku su interesantne osobe - inteligentne, talentovane i društvene. Mnogi muškarci ovog znaka su umetnici, pisci, slikari ili naučnici.

Međutim, Blizanci će se teško odlučiti da stanu na ludi kamen. U potrazi su za ženom koja će imati razumevanja - za njihova brojna interesovanja, društvenost, pa čak i povremeni flert, kojem ne mogu da odole. Brak vide kao sputavanje.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Ovom znaku sloboda je najvažnija, pa ne čudi što mu brak ne deluje kao dobra ideja. Više je oduševljen prijateljstvom ili ljubavlju nego porodičnim životom. Svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnošću, i često se čini da je dublje vezan za nju nego što je to zaista slučaj. S njim ćete teško ostvariti trajnu vezu.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Muškarci rođeni u znaku Vodolije su veliki individualisti i cene svoju slobodu i nezavisnost. LJubav i seks su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i ničim ograničenim životom sprečava pravu, duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice lepšeg pola, pa u životu obično ima mnogo veza. Kad se zaljubi, spreman je da svu pažnju pokloni svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".