Nezapamćen porodični zločin dogodio se sinoć u Subotici, gde je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23).

Taj užas dogodio se u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici.

Dejan je potom napao i suprugu Maju J. (47) i zadao joj je više udaraca po glavi i telu.

Kako se saznaje, otac i sin su gledali utakmicu na Svetskom prvenstvu, a zatim su se posvađali. Milan je tada izašao iz kuće, a majka je krenula za njim.

Kako se dalje nezvanično saznaje, nakon što se Milan vratio u kuću, otac Dejan je uzeo nož i ubio ga, a onda nasruno i na suprugu Maju koja je pokušala da odbrani sina i pretukao je.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Maja J., kako pričaju komšije, radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje je joj naneo muž zadržana je u bolnici.

Milan je, kažu Subotičani, bio dobar mladić, a za Dejana kažu da je umeo često da popije. Pored Milana, Dejan i Maja imali su još dvoje mlađe dece, sina i ćerku koja trenutno živi u Americi.

Šokirane komšije ne mogu da poveruju kako je Dejan mogao da ubije svog sina.

- Otac je troje dece, ne mogu da verujem da je mogao da ubije sina. Rođeno dete ubiti! Nepojmljivo mi je, ali ako malo bolje razmislim činilo je da je nervozan uvek u zadnje vreme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću i da nije najbolje tada prošao, ali izvukao se. Iskreno, nemam jako lepo mišljenje o njemu, delovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vreme - kaže poznanik.

Jedan od komšija iz Plitvičke ulice kaže da su sinoć videli policijska kola sa obe strane ulice.

- Ne poznajem lično tu porodicu, video sam ih nekoliko puta u prolazu, ali sam čuo da je mladić koji je ubijen živeo u Novom Sadu i da je došao kući za vikend. Mnogo mi je žao. Svih mi je žao osim tog čoveka koji je mogao da digne ruku na dete i ženu - kaže komšija.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".