Pojedini mediji su objavili da je roker navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja jednoj kandidatkinji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kom je on član žirija.

Đorđe David je to oštro demantovao i rekao da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolio.

Foto: ATA images

 

- Čak je i Popović celu priču demantovao. U žiriju takve insinuacije od muškog dela žirija prema mladim devojkama ne smeju da postoje. To je ružna i prljava priča koja baca ljagu na taj šou. Nikada to sebi ne bih dozvolio, to je ozbiljan moralni faul - otvoreno priča Đorđe David.

Kako roker tvrdi, ispostavilo se da napomenuta osoba nikada nije bila deo takmičenja.

- Popović je prelistao poslednjih 10 godina takmičenja, kako bi video da li je ta devojka bila učesnica i ispostavilo se da ona ne postoji. Interesantno se na kraju da je ona pikirala i druge pevače koji su bili poznati i dobro izgledali - kaže Đorđe David.

Foto: ATA images

 

- Ja imam teoriju da ovaj šou program očigledno nekim formama i televizijskih ljudi smeta, mi se trudimo i ginemo tamo do koske. Prvo su napali Bekutu, pa Snežanu Đurišić, pa na Viki i Mariju. Posle toga su krenuli i na mene, pa su pokušali da naprave dževu između mene i Bosančeve ćerle, ali svake dževe tri dana dosta. Da me je poremetilo, jeste, ali istina je izašla na video - rekao je Đorđe.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".