Pevačica je dala opširan odgovor o celoj situaciji. 

- Dejan osvaja narod, maske padaju i pojavljuje se Aleks koja je tu uzeta od strane njega, za mene je to bilo prelazno rešenje. To se sada potvrdilo. Dejan joj daje 100% šansu i pere je od svih fekalija u kojima je do sada bila. Ne zanimaju me priče Bujanovac i slično, zanima me šta su ovi na koje je ona nasrtala, tipa Janjuš, Car, Kristijan, rekli o njoj u "Zadruzi". Svi su je ostavili. Izgleda bolje od 95 posto zadrugarki, ali je to toliko nebitno kada je ona u pitanju, jer ona nema nikakav unutrašnji sadržaj. Ona ima površno lukavstvo. Ona je kao avet tumarala dok je Dejan nije uzeo. Nigde nije mogla da nađe uhlebljenje, nije imala nikakvu ulogu, pa joj Dejan daje ulogu. Videlo se po njoj da nema nikakvu ljubav prema njemu, jer je padala u fras, žalila se kod Miće i tako dalje... - bez dlake na jeziku je započela Vendi.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Aleksandra ulazi u "Zadrugu" zbog čega? Da baca mamce, jer misli da joj je opran identitet. Trebalo je da Car, uzeću njega pošto je on rak rana, da protrlja oči i da kaže da je bio glup i da je propustio ovakvu priliku, pa da mu je Dejan otvorio oči da ovo vredi. Međutim, kod njih se ne otvaraju oči sa tim lažnim identitetom. Ona je mogla da uđe u "Zadrugu" da se ne zaljubljuje, već da im pokaže da se promenila. Međutim, ona je pokazala da je gluplja nego što je bila pre ulaska prvi put u Zadrugu. Ona je čekala Cara, a ako on uđe uđe, a ako ne, onda je dobar i Zvezdan. Odjedanput je Zvezdan u drugom planu, kao da nije ni postojao. Ona je takav jedan pileći mozak, bez ikakvih retrovizora, da se bar zapita: "Čekaj bre, oni nisu figure" - nastavila je Vendi da priča na svoj način. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

 

- Car je ušao, ali ne zbog Dejana. On je nju pikirao! Prosto, nema on pik na Dejana kao Dejana, nego da obesmisli tu priču koja se prodala u paketu. U cilju mu je da demaskira besmislenjakovića. Da pokaže da to što je Dejan nju glorifikovao, da je to besmislica i da on zna bolje njenu suštinu nego Dejan. Ona je kao neki surogat koji se našlepao na njega. To je pucanj u jednu priču koja je nosilac završnice "Zadruge" i da pokaže gde je zapravo trulo tkivo. On njoj nije dao nikakvu pažnju prošle sezone i pokazao je da je bolji psihijatar i psiholog nego Dejan i da je on zapravo taj koji ima moć da obesmisli ljude. Car nije zao čovek, on to sigurno nije uradio, garantujem, da bi Dejanu napakostio, nego da bi obesmislio priču koja je šugava, trula i buđava i da pokaže istinu! - završila je Vendi svoju izjavu za Pink.rs.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".