Jelena Karleuša je poznata kao osoba koja ima svoje mišljenje o mnogim temama, pa se tako sada na svom Instagramu oglasila i iznela svoj stav o odnosu muškaraca prema ženama, pa je svim roditeljima poslala poruku kako treba da vaspitaju svoju decu, ali i da žene moraju da se poštuju.

Foto: ATA images

 

 

- Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu, možemo videti kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje, tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja.

Foto: ATA images

 

 

- Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu. Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu, porazio je sam sebe. Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama - istakla je Karleuša u otvorenom pismu.