S obzirom na to da je izuzetno šarmantan na oca i zgodan i lep na mamu gotovo je nemoguće proteklih godina bilo poverovati da je sin Dragana Bjelogrlića solo. Trudili su se brojni fanovi, mediji takođe, da doznaju kojoj devojci je pošlo za rukom da osvoji njegovo srce, nažalost emotivni život Bjelinog naslednika ostajao je iza njegova četiri zida i potpuna nepoznanica.

Foto: ATA images

 

 

Ko je devojka Alekseja Bjelogrlića pitanje je koje se najčešće može videti među komentarima na društvenim mrežama i možda čak i jedina zagonetka koju niko ne može odgonetnuti.

Razlog tome možda je to što mladi glumac nije tip koji posećuje javne događaje, niti klubove i kafane pa se samim tim ne može sresti u društvu žena za koje bi se moglo pomisliti da su mu više od poznanice ili saradnice. Istovremeno dramski umetnik, od prošle godine stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, ne fotografiše se za naslovne strane, niti posećuje emisije u kojima bi se neko dosetio da postavi pitanje postoji li i ko je devojka Alekseja Bjelogrlića.

Foto: ATA images

 

 

U širokom luku zaobilazi pitanja i teme o privatnom životu, a prava je senzacija kada se malo opusti u društvu i dozvoli da ga javnost vidi u drugačijem svetlu. Upravo to se dogodilo juče na promociji druge sezone serije "Mama i tata se igraju rata".

Foto: ATA images

 

 

Naime, Bjelin sin nakon projekcije našao se u društvu brojnih kolega među kojima je bila i glumica Nina Janković. Fotoreporteri su zabeležili u kojoj meri je Alekseju Ninino društvo prijalo, čitave večeri se sa njom slatko šalio, smejao,grlio je, a izgleda da se i lepa Šapčanka lepo provela. Dvoje kolega divno su se zabavili, a mnogi se nadaju da je i snimanje drugog dela omiljene serije takođe proteklo u zabavnom karakteru te da ćemo gledajući nove epizode uživati kao sa prethodnim.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".