Glumica je na fotografiji bez trunke šminke i bez pažljivo isfenirane kose posle napornog radnog dana . 

- Red, rad i disciplina - napisala je glumica i dodala da uporedo radi na predstavi i snimanju filma.

-Baš sam htela da te pohvalim, ali evo i javno, vredna Bobana-, poručila joj je koleginica Milena Vasić, dok su drugi ostavljali komentare poput: "Što bi se reklo šlog", "Neobjašnjiva lakoća lepote", "Najlepša mala bela gospođica, koja polako stari, kao dobro vino", "Iskonska aristokratska lepota", "Prelepa si svakako".

Pored toga što je angažovana u pozorištu,Sloboda trenutno snima film "Princ Rastko srpski", prvi igrani film o Rastku Nemanjiću, u režiji Miroslava Lekića, prema scenariju Milovana Vitezovića.

Ovo nije prvi put da se glumica žali na premor, tako je u novembru ove godine završila u bolnici. Tada je objavila fotografiju uz opis:

-Kad je frka pravac bolnica i bude sve dobro.

- Samo sam imala prioritete. Imala sam fokus da svaka uloga koja mi se ponudi i koju prihvatim, dam joj maksimum u tom trenutku koji sam imala. Bilo je puno uloga koje sam odbila, ali te koje sam prihvatila nikada nisam ulazila sa rezervom da nešto eto tako uradim na pola ruke, noge, kako god - objasnila je Sloboda nedavno za "Blic" svoju apsolutnu posvećenost poslu i svakoj roli koju prihvati da odigra na velikom platnu ili sceni.

BONUS GALERIJA: Retko viđene fotografije Sonje Savić

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".