Svega par meseci od venčanja u dom glumice Ane Sovtić i njenog izabranika Luke Nikolića po svemu sudeći ušetale su rode, a naredne godine, kako se navodi, će i naslednik ili naslednica. Majka glumice Anica Dobra i otac Miodrag Sovtić presrećni su što će se uskoro ostvariti u ulogama bake i deke, možda čak i najlepšoj od svih koje je Anica tokom godina u pozorištu i na TV odigrala.

Foto: ATA images

 

 

Svi članovi obe porodice novopečenih mladenaca fokusirani su na ovaj događaj, koji će se proslaviti kako i dolikuje. Na Aničinu adresu počele su da pristužu brojne čestitke, a u ništa manjem obimu ne dobija ih ni trudna Mina Sovtić. Nije mnogo mlada glumica ranije govorila o svom privatnom životu, ali iz tih par rečenica koje je dozvolila da odu u etar moglo se zaključiti da je porodična devojka, koja priželjkuje veliku porodicu, ka ćemu očigledno lagano ide.

Mina je s godinama udomljavala pse sa ulice, a čim je upoznala Luku poželela je da se ostvari i u ulozi majke i niko ne sumnja da je zbog vesti presrećna i uzbuđena. Najverovatnije zbog novonastalog događaja ona će morati da pauzira sa poslovnim angažmanima, najpre onim u pozorištu, ali ne mari jer je čeka novo uzbudljivo poglavlje.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs"