Pevačica Tanja Savić prethodne dve godine pamtiće po odlučnoj borbi da svoje sinove Maksima i Đorđa vrati u Srbiju iz Australije gde ih je tokom pandemije koronavirusa odveo njihov otac Dušan Jovančević.

Duže od godinu i po dana Tanja je vodila pravnu borbu da vrati sinove, a kako kaže, tek sada je uspela malo da odahne i svoj život vrati u normalu.

Foto: ATA images

 

 

- Počela sam da živim i imam osećaj da sam ja napokon ja. Posle svih mučnih godina koje sam ostavila iza sebe zaslužila sam da živim kako treba - rekla je Tanja na početku razgovora i otkrila sa kakvim se izazovima susreće otkako sama odgaja svoje sinove.

- Đorđu i Maksimu sam ja sada i otac i majka. Imam malo vremena za sebe i spavam periodično. Kada deca idu prepodne u školu, ispratim ih, pa se vratim da odspavam. Vikendima najčešće radim, tako da je meni ponedeljak kao nedelja - kaže pevačica, koja uprkos prenatrpanom rasporedu ima vremena i da se posveti obrazovanju svojih dečaka.

 

 

- Radim domaće zadatke sa njima, ali sam najslabija iz matematike. Više im pomažem kada rade domaći iz srpskog jezika jer sam za to super i uvek sam volela da pišem sastave. Moja deca engleski govore savršeno i međusobno na njemu pričaju. Ne smeta mi, to mi je simpatično. Tako nikada neće zaboraviti jezik - rekla je pevačica, i dodala da sa bivšim suprugom i dalje nema komunikaciju.

- Dušan i ja se ne čujemo iako bih volela da nas dvoje komuniciramo. Pokušavala sam, ali on ne želi. Deca se čuju sa njim, a tako i treba jer im je to tata - rekla je Tanja i dodala da Dušan odbija komunikaciju s njom čak i kada su razlog deca.

Foto: Instagram printskrin/tanja_savic_private

 

 

- Škola mi je tražila njihove izvode iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku, a budući da su rođeni u Australiji, poslala sam mu poruku da mi to pošalje. Nije mi odgovorio, kada sam mu objasnila da to ne treba meni nego školi, ponovo sam ostala bez odgovora - rekla je Savićeva, koja smatra da njeni sinovi treba da budu u kontaktu sa ocem.

- Đorđe i Maksim bi voleli da vide tatu jer su ga se uželeli. Meni nije problem da Dušan dođe u Srbiju i da ih vidi - rekla je Tanja, koja je, kako kaže, konačno našla svoj mir.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".