U periodu kada je Stanija učestvovala u takmičenju, gledaoci su imali priliku da je vide bez sređene kose i bez šminke, kao prirodno lepu i zgodnu devojku.

Foto: Printskrin/Jujtjub/enkeledi

 

Kako su prolazile godine, tako je Dobrijevićeva na sebi uradila niz plastičnih operacija, počev od grudi i nosa, zatim je prešla na jagodice, usne i "mačije oči" koje su danas aktuelne.  

Ona je sada novom objavom na Instagramu navela svoje pratioce da pomisle da je opet otišla pod nož. Stanija je objavila video u kombinezonu, i snima lice i telo, a mnogi su primetili da joj je glava drugačija.

Foto: Printskrin/Jujtjub/enkeledi

 

"Kako joj je sada kockasta glava?", "Eksplodiraće od silikona", "Šta joj se desilo?", glasili su neki od komentara.

-Stanija je posle slika koje su se pojavile na forumu "Burek" rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj. Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra- izjavio je izvor za Informer.

BONUS GALERIJA: Tamara Đurić - crkveni razvod u Hramu Svetog Save

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".