Pešak Mihajilo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23)

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu teške povrede, u vidu preloma, zadobila je devojka V. L. ali i vozač audija.

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

Foto: I. Marinković

 

- Automobil se kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Ustaničkoj ulici. Neposredno pre jezive tragedije on je preticao vozilo koje se kretalo ispred njega. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio je mladića i devojku na pešačkom - kaže izvor iz istrage.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

On dodaje da je nakon udarca u pešake "audi" izleteo van ulice, udario u parkirani automobil ali u stubiće i zid pored puta. Mihajlo je nastradao na mestu nezgode. Očevici kažu i da je mladić koji je vozio "audi" nakon nesreće bio potpuno van sebe.

Foto: I. Marinković

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".