Hrvatska će u četvrtini finala igrati protiv Brazila. Mnogi hrvatski navijači maštaju o pobedi nad petorstrukim osvajačem Mundijala a jedan od njih je i Antonio Penava, koji je otputovao u Dohu i ako mu je žena trudna.

Nakon pobede nad Japanom on je za HRT ispričao sve o situaciji u kojoj se nalazi. Žena mu je pred porođajem, ali on nije želeo da propusti Svetsko prvenstvo na drugom kraju sveta, pa je otputovao da gleda reprezentaciju Hrvatske.

- Moja se verovatno porađa. Ona nek rodi, ja ostajem", rekao je Antonio Penava koji je u Katar stigao iz Posušja, gradića u BiH blizu granice sa Hrvatskom. Navijač hrvatske reprezentacije već je odlučio i kako će se zvati naslednik, a njegovi "saborci" na Svetskom prvenstvu zapevali su pred kamerama "Lipo ime Ante, Ante, bog ga živio.-

Ipak, ostaje nejasno šta se tu tačno dešava. Antonio Penava je za "24sata" otkrio da neće propustiti porođaj. Pred meč protiv Japanaca govorio je o povratku u Hrvatsku, ali zatim i drugom delu avanture jer očekuje reprezentaciju u samoj završnici takmičenja.

- Dobio sam dozvolu da odem u Dohu, ali se moram vratiti na porođaj. Ako sve prođe u redu i ako se Hrvatska plasira u polufinale i finale, vratiću se u Katar. Sina ću nazvati po fudbaleru koji postigne pobednički gol za prolaz protiv Brazila, ali ne bi bilo zgodno da to bude Modrić s obzirom na to da sam prvog sina nazvao po njemu.-

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".