Aleksandra Nikolić prvi put progovorila je o Dejanu Dragojeviću i njihovom odnosu.

- Možda namerno ovo radiš, jer si skontala da te je Dejan ostavio - dodao je Miki.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

- Ovo sigurno nije inat, pogotovo ne preko Filipa. Ona ga je emotivno oživela, ovo nije 100% inat, ona nije loša osoba - dodala je Anđela.

- Može da se tumači sa više strana, znam da nisam ispravna. Sama znam da sve ovo što se dešava je u mojoj glavi, ne znam šta mi je u glavi. Prija mi da provodim vreme sa drugim muškarcem. Da sam mogla da biram ovo je najgora solucija, nisam ovo planirala. Neću da pričam o mom i Dejanovom odnosu, nije bio savršen i idealan. Neću ga pljuvati, ne znam šta radi napolju, kako se ponaša. Filip je neko ko mi prija, imam neku vrstu osećaja, imam neka osećanja, istina je! Mojim druženjem sa njim, činim nešto jako loše - rekla je Aleks.

- Jutros su se svi zezali, ja sam legla da spavam i probala sam da iskontrolišem sebe. Rekla sam da neću to raditi, da mu ne prilazim. Bila sam zbog Filipa najveći debil, ali sam bila zaljubljena u njega - kazala je Aleks.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

- Što si uradila uradila si, nikom ovde nisi nešto uradila, ima pravo ko god da ti kaže šta hoće. Moraš da prihvatiš i kritike, dobila si priču, tako je kako je. Nemoj da misliš da te ljudi mrze - dodao je Mića.

Dok se ona uplakana jadala Mikiju Đuričiću, na ekranu su se pokazale poruke koje je Dejan Dragojević slao svojoj devojci pre nego što ga je prevarila.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Aleksandra Nikolić izletela je iz radio-emisije i otišla u pab plakajući.

- Sama si sebe dovela u tu situaciju, plači sada sama si kriva, je*i ga - dodao je Miki.

- Ja ne mogu ovo, nisam normalna Miki - rekla je Aleks.

- Ušla si u sukobe sa Milicom koja ti je drugarica, mi ostali smo ne bitno, ti ne znaš ni prijatelje da izabereš! Sama si dovela sebe u tu situaciju - rekao je Miki.

- Nek se isprazni, šta te briga - kazao je Mikica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".