Umri muški fanovi prepoznaju kao božićni film jer se radnja događa na Božić i godinama se taj film emitovao baš oko tog praznika. Međutim, Vilis, koji u filmu tumač lik policajca DŽona Meklejna, tvrdi da to nije božićni film. On je snimio šaljivi video kako bi ga obožavaoci bolje shvatili.

- "Umri muški" nije božićni film. Umri muški je film Brusa Vilisa - rekao je Brus u videu, a u komentarima se razvila prava rasprava i fanovi su bili veoma odlučni u tvrdnjama da to ipak jeste božićni film.

Reakcije obožavalaca bile su brojne:

"Oprosti, ti si možda bio u filmu, ali ovo je ipak božićni film i tako će biti uvek", "Ne slažem se tobom, Bruse, ovo je božićni film. Pa gledam ga svaki Božić", "Ne, ne, u pravu je. Ovo nije božićni film, ovo je istinski božićni film. Božić nije Božić ako Hans Gruber ne padne sa zgrade", "Ne, ovo je Vilisov božićni film", "Na jednom striming servisu može se naći u sekciji božićnih filmova", "To je najjači božićni film i ti si najjači", "Posvetio sam celo decembar tvojim filmovima samo zbog filma Umri muški na Božić", "Smeješ se u ovom videu, znači da i ti to misliš", samo su to neki od komentara ispod Vilisovog videa.

Podsetimo, Brus je zbog teške bolesti morao da prestane da se bavi glumom, ali je prošle godine, pre dijagnoze afazije, prodao svoja prava na "digitalnog blizanca" firmi Dipkejk, koja sada u filmovima može da koristi njegovo lice. Tako će se Vilis i dalje pojavljivati u novim filmovima, iako fizički neće glumiti.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".