Nije tajna da je Nemanja Gudelj, koji je u vezi sa Anastasijom Ražnatović izuzetno privržen porodici. Fudbaler je istakao da su naučeni da jedno drugo podržavaju i da uvek budu tu jedno za drugo, a čini se da je posebno vezan za majku Oliveru.

 

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

- Ti si najlepša žena na planeti. Ona koja mi je dala život, a onda me naučila kako da ga živim. Istinska superžena - čestitao je Nemanja svojevremeno majci rođendan na Instagramu.

Iako se u početku činilo da se Cecina ćerka odlično uklopila u porodicu Gudelj, sve su glasnije priče da postoje nesuglasice, između nje i Olivere. Navodno je do sukoba došlo jer se porodica previše meša u Nemanjine planove.

 

 

- Anastasija nije dozvoljavala da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme - ispričao je izvor za medije.

Spekulisalo da je njihova veza u krizi, pa čak i da su raskinuli, ali Anastasija je to demantovala dolaskom na Mundijal i podrškom koju je pružila svom dečku sa tribina. Međutim, poslednja objava koju je objavila Nemanjina majka na Instagramu, ponovo je uzburkala strasti.

 

 

- Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majku - glasi objava Olivere Gudelj za koju mnogi misle da se odnosi upravo na Anastasiju.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".